Opis przepisu

Na świątecznym stole nie może również zabraknąć tego przepysznego, wypełnionego farszem przysmaku. Doskonały kisz to zwykle centralny punkt stołu – głównie (choć nie tylko) ze względu na swój pokaźny rozmiar. Chociaż z doświadczenia wiemy, że mimo swojej wielkości, często znika z niego jako pierwszy! Dzięki naszemu przepisowi przygotujesz kisz o średnicy 26 cm.

Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: do 120 minut
Poziom trudności: Średni
Ilość porcji: dla 6 osób
Rodzaj kuchni: kuchnia francuska
Metoda przyrządzania: Pieczenie

Składniki:

Kliknij w składniki, które masz aktualnie w swoim domu, żeby zaznaczyć je i ułatwić sobie stworzenie listy zakupów! Kolejne kliknięcie odznaczy je ponownie.

Przygotowanie:

Kliknij w etap, który już za Tobą, aby oznaczyć go jako wykonany, co ułatwi Ci dalsze kroki! Kolejne kliknięcie odznaczy go ponownie.

Zostaw recenzję

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności