Świąteczny kisz z wędzonym łososiem

Na świątecznym stole nie może również zabraknąć tego przepysznego, wypełnionego farszem przysmaku. Doskonały kisz to zwykle centralny punkt stołu – głównie (choć nie tylko) ze względu na swój pokaźny rozmiar. Chociaż z doświadczenia wiemy, że mimo swojej wielkości, często znika z niego jako pierwszy! Dzięki naszemu przepisowi przygotujesz kisz o średnicy 26 cm.

Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: do 120 minut
Poziom trudności: Średni
Ilość porcji: dla 6 osób
Rodzaj kuchni: kuchnia francuska
Metoda przyrządzania: Pieczenie
Świąteczny kisz z wędzonym łososiem

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
    Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności