Wiosenne bajgle z wędzonym łososiem

Szybki i łatwy do przygotowania bajgiel z wędzonym łososiem sprawdzi się na każdy posiłek. Oprócz pysznego i pełnego białka łososia, bajgiel wypełniony jest wiosennymi dodatkami, co sprawia że każdy kęs jest pełen smaku.

Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 10 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 3 osób
Rodzaj kuchni: kuchnie świata
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Wiosenne bajgle z wędzonym łososiem

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    1. Przygotuj potrzebne składniki.
    2. Serek wymieszaj z posiekanymi ziołami (odrobinę zostaw do dekoracji), dopraw solą i pieprzem. Rzodkiewki pokrój w plasterki, a ogórki w cienkie paski. Najłatwiej zrobić to nożykiem szczelinowym. Bajgle przekrój na połówki. Dolną część posmaruj porcją serka, na serku ułóż rzodkiewki, a na nich sałatę.
    3. Na sałacie ułóż łososia wędzonego w dymie dębowym.
    4. Na łososiu ułóż plastry ogórka, posyp odłożonymi wcześniej ziołami i przykryj górną częścią bajgla. Smacznego 😊
Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności