Twarogowa pasta z wędzonym łososiem i jajkiem

Pyszna i aromatyczna pasta z dodatkiem świeżego koperku. Idealnie sprawdzi się na śniadanie czy kolacje.

Kategoria: Śniadania
Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 10 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 4 osób
Rodzaj kuchni: kuchnie świata
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Twarogowa pasta z wędzonym łososiem i jajkiem

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    1. Jajka obierz ze skorupki. Łososia pokrój na drobną kostkę. 1/2 natki koperku drobno posiekaj.
    2. Do miseczki przełóż twarożek, dodaj posiekane jajko, łososia i koperek. Dodaj majonez. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
    3. Chleb pokrój na kromki. Ułóż liść sałaty oraz porcję pasty łososiowej. Posyp świeżym koperkiem i czarnuszką. Na górze ułóż pomidorki oraz plasterki ogórka.
Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności