Śledzie po norwesku

Przed wami jeden z najbardziej znanych, a jednocześnie najprostszych, przepisów na śledzia. Przygotujecie go dosłownie w kilka minut, a wasi niezapowiedziani goście z pewnością będą zachwyceni.

Czas całkowity: 15 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 2 osób
Rodzaj kuchni: kuchnie świata
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Śledzie po norwesku

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    1. Do miski wlej 4 łyżki oleju ze śledzi, śmietanę, cebulę, koperek i pieprz, mieszaj aż do uzyskania gładkiej masy.
    2. Dodaj śledzie i wymieszaj, aby uzyskać równe warstwy.
    3. Trzymaj przynajmniej godzinę w lodówce
Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności