Jarcuterie – nowy trend kulinarny z łososiem

Absolutny hit 2021 z łososiem lub dodatkami na jakie mamy ochotę. Będziemy go coraz częściej spotkać na spotkaniach towarzyskich, imprezach.

Kategoria: Gotowe w 15 minut
Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 15 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 2 osób
Rodzaj kuchni: kuchnia azjatycka
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Jarcuterie – nowy trend kulinarny z łososiem

Składniki przepisu

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!

Instrukcja przygotowania

Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!

    1. Paprykę, pomidorki koktajlowe, ogórek, rzodkiewki kroimy na ulubione kształty do sałatki. Do miski wkładamy pokrojone warzywa, sałatę lodową, ulubione zioła. Całość doprawiamy do smaku mixem przypraw i solą.
    2. Do słoika lub innego naczynia wkładamy sałatkę, dodajemy ser feta, imbir marynowany.
    3. Na patyczek do szaszłyków nabijamy łososia , imbir marynowany i znowu łososia. Patyczek wbijamy do sałatki w słoiku, robimy dekoracje z kwiatów jadalnych, ziół.
Copyright © 2024 Wpływa Ryba. All Rights Reserved. Zaprojektowano przez Jump Group
Mapa strony   |   Regulamin i Polityka prywatności