Absolutny hit 2021 z łososiem lub dodatkami na jakie mamy ochotę. Będziemy go coraz częściej spotkać na spotkaniach towarzyskich, imprezach.
Jarcuterie – nowy trend kulinarny z łososiem
Kategoria: Gotowe w 15 minut
Główny składnik: Łosoś
Czas całkowity: 15 minut
Poziom trudności: Łatwy
Ilość porcji: dla 2 osób
Rodzaj kuchni: kuchnia azjatycka
Metoda przyrządzania: Gotowanie
Składniki przepisu
Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!
Instrukcja przygotowania
Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami!
1. Paprykę, pomidorki koktajlowe, ogórek, rzodkiewki kroimy na ulubione kształty do sałatki. Do miski wkładamy pokrojone warzywa, sałatę lodową, ulubione zioła. Całość doprawiamy do smaku mixem przypraw i solą.
2. Do słoika lub innego naczynia wkładamy sałatkę, dodajemy ser feta, imbir marynowany.
3. Na patyczek do szaszłyków nabijamy łososia , imbir marynowany i znowu łososia. Patyczek wbijamy do sałatki w słoiku, robimy dekoracje z kwiatów jadalnych, ziół.